17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Vestul Sălbatic s-a mutat în centrul municipiului. Focuri de armă în toiul nopții, chiar și în prezența polițiștilor! Pistolarul este LIBER!

Mai multe împușcături s-au auzit, în toiul nopții, în zona unui bloc din centrul municipiului. Mai exact, locatarii blocului cu pricina, situat în vecinătatea liceului „Ion Maiorescu”, au sesizat poliția, în jurul orelor 1,30, de faptul că zgomote asemănătoare unor focuri de armă sau petarde s-ar auzi din imediata apropiere a imobilului.

Conform comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu, „în noaptea de 3 spre 4 ianuarie a.c., ora 01.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane aruncă cu petarde.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras mai multe focuri de armă, chiar și în prezența polițiștilor.

Ulterior, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și un specialist criminalist, fiind identificate, în zona blocului apelantului, 27 de tuburi de cartuș, calibru 9 mm., percutate și 3 cartușe, calibru 9 mm. cu gaz.

Elementele de muniție descoperite la fața locului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor- Deținerea sau portul fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării și uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept.

Conform declarațiilor vecinilor respectivului individ, acesta nu ar fi vrut să răspundă la ușă, atunci când polițiștii l-au căutat, drept pentru care, la acest, moment, el SE AFLĂ ÎN LIBERTATE!

Individul este cercetat, însă unele surse susțin că acesta ar fi același bărbat care ar fi fost prins, în luna noiembrie a anului trecut, cu un pistol asupra sa, după ce ar fi tras mai multe focuri în apropierea Colegiului Național „Ion Maiorescu”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole