16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Unde vor ajunge tonele de deșeuri inerte din oraș, și de ce sunt ÎNCĂ depozitate pe domeniul public…

Casa Tineretului, Drumul spre MUCĂ și chiar terenurile din imediata apropiere a DN 5C (ieșirea din oraș spre comuna Slobozia) sunt, de câteva luni de zile, adevărate gropi de gunoi. Deșeuri inerte, lângă care și-au făcut apariția și deșeuri menajere aruncate acolo de „binevoitori” (dacă alții au pus, de ce nu ar face-o și ei???) zac parcă abandonate, năpădite de buruieni și transformate în adevărate focare (de infecție sau de pericol, ținând cont că în boscheții aceia și-ar putea găsi adăpost șobolani sau chiar șerpi).

La sesizarea publicației noastre, reprezentanții Gărzii de Mediu Giurgiu au întreprins o serie de acțiuni, în sensul că au solicitat municipalității, pe al cărei teren sunt depozitate deșeurile amintite, să găsească soluții pentru înlăturarea disconfortului atât estetic, cât mai ales pentru mediul înconjurător. Și…s-au pus oamenii pe treabă, numai că, recent, au solicitat Gărzii de Mediu o amânare, pentru că…s-au împiedicat într-o hârtie. Pe care, probabil, în perioada următoare o vor „rezolva”!

Conform unor surse, se pare că toate aceste deșeuri inerte vor fi ridicate și transportate în zona cunoscută ca „Malul Roșu”, zonă ce ar urma să fie ridicată și ferită, astfel, de inundații, pentru a putea fi transformată, mai apoi, într-o zonă turistică.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole