11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Un șofer al firmei de curierat FAN COURIER, la un pas de a produce o tragedie la Joița! (VIDEO)

Curierat rapid nu înseamnă, întotdeauna, să gonești ca nebunul pe șosele, fără să te gândești că de aici pot surveni adevărate tragedii. Și nu o dată s-a întâmplat ca oameni nevinovați să cadă victime unor asemenea „ulii” de pe șoselele românești, „ulii” care cred că, odată ce și-au luat permisul de conducere cine știe cum (dar acesta este un subiect asupra căruia vom reveni într-un articol viitor, cu mult mai multe detalii) se cred stăpânii șoselelor.

Un asemenea „uliu” a fost surprins de camera de bord a unui șofer pe DJ 601, în zona localității Joița, puțin după ora 13,00, când microbuzul de transport marfă, aparținând firmei de curierat FAN COURIER, a ieșit în afara carosabilului, urmare a unei depășiri periculoase. Cel puțin un autoturism și ocupanții acestuia ar fi putut deveni victime nevinovate ca urmare a „bravurii” curierului mult prea grăbit!

Aviz angajatorilor asupra verificării mai amănunțite a celor care le devin curieri, pentru că, fără voia lor, pot deveni părți în procese civile mult prea costisitoare!

Mulțumim lui Lorincz Adrian, care a postat filmarea cu teribilistul de la Fan Courier.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole