26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Un nou grup de copii din județ, oaspeți ai deputatului PNL Giurgiu, Gabriela HORGA

Joi, 9 februarie, a continuat seria vizitelor la Parlamentul României a unor grupuri de copii de la școlile din comunele județului. De această dată, micuții din comuna Băneasa, însoțiți de primarul localității, Viorel Rotaru, au fost oaspeții de seamă ai deputatului PNL Giurgiu, Gabriela Horga.

„I-am însoțit alături de colegii mei, Alexandru Andrei și Toma Petcu, într-un tur al Palatului Parlamentului, am discutat despre modul în care se aprobă legile și despre importanța democrației”, spunea Gabriela Horga, la finalul vizitei copiilor din Băneasa.

Așa cum era de așteptat, cei mici au fost curioși să afle detalii despre activitatea parlamentarilor și despre felul în care se dezbat și se aprobă legile țării.

„De când am preluat mandatul de deputat și până în prezent, am organizat mai multe vizite ale unor copii din Giurgiu la Parlament.

Sunt convinsă că mesajele pe care le transmitem au un rol substanțial în educarea copiilor pentru democrație. Este important ca ei să afle cât mai rapid că punctele de vedere diferite sunt firești într-o societate și că decizia trebuie luată în urma unor dezbateri”, a încheiat parlamentarul liberal giurgiuvean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole