13.2 C
Giurgiu
vineri,1 decembrie 2023
spot_img

Trei înalți prelați, lobby pentru vaccinare, preluat și promovat de deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga

În aceste luni, în care ne confruntăm cu tot mai multe probleme legate de pandemie, și cu un număr redus de persoane ce acceptă vaccinarea antiCOVID19, trei înalți prelați, oameni ale căror cuvinte au fost ascultate cu sfințenie de către credincioși, au lansat, în mediul on-line, un veritabil lobby provaccinare.

Virgil Bercea, Episcop greco-catolic al Oradiei: „De aceea vă îndemn cu tot dragul: faceţi acest vaccin! Este o binecuvântare de la Domnul acest vaccin. Domnul este cel care a dat înţelepciunea medicilor şi cercetătorilor ca să se ajungă la vaccin, aşa încât credem cu adevărat că Domnul lucrează prin oamenii înţelepţi”.

ÎPS Casian, Arhiepiscop al Dunării de Jos: „Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul. Şi de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut să scoată viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”.

ÎPS Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului: „De ce trebuie să ne vaccinăm? Imediat îmi vine întrebarea: La noi în România, cred că vă amintiţi, am fost vaccinaţi de mici şi mereu, contra a diferite virusuri şi boli; ne-am întrebat de ce ne-am vaccinat contra gripei? Ne-am pus întrebări îndoielnic? Nimeni, cred, n-a pus la îndoială vaccinul antigripal! Tocmai! Biserica este iubitoare de oameni, nu exclude știința și au existat, în istorie, oameni de știință prestigioși care și-au exprimat bucuria că Dumnezeu îi lasă să afle secretele lumii pe care a creat-o”.

Toate cele trei comentarii au fost preluate de către deputatul giurgiuvean liberal, Gabriela Horga, pe pagina sa de socializare, sub sloganul „Vaccinul salvează vieți”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole