17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

TRACTOR SUD, partenerul „din umbră” al Zilei Agriculturii Giurgiuvene 2021

Nu sunt mulți cei care știu faptul că, la baza bunei organizări a Zilei Agriculturii Giurgiuvene, a stat și un tânăr ce își dorește, mai presus de orice, să modernizeze modul de a face agricultură al giurgiuvenilor. Este vorba despre Gabriel Nedelcu, administratorul SC TRACTOR SUD.

Firma, situată în Giurgiu, pe strada Gloriei nr. 3, în apropierea fostei LACTA, este cel mai important distribuitor autorizat pentru producători precum: Maschio Gaspardo, Guttler, Steyr, Sola, Ovlac, Pronar, Farmet, Kurt, Cansa, Mecanica Ceahlău, Caffini, Angeloni, Forigo.

Pe lângă toate acestea, pe lângă piesele de schimb, doritorii își pot achiziționa chiar și utilaje agricole.

La Ziua Agriculturii Giurgiuvene – precizau surse ale publicației noastre – cei de la Tractor Sud au suportat costurile pentru crearea bannerului afișat la intrare, realizarea mini-insignelor cu însemnele evenimentului, ce au fost distribuite celor peste 30 de participanți (expozanți) la Ziua Agriculturii.

De altfel, munca de peste an a celor de la TRACTOR SUD a fost răsplătită de către organizatorii evenimentului agricol cu un premiu și cu o diplomă de recunoaștere a rezultatelor.

Venind dintr-o familie cu tradiție în agricultura modernă mecanizată în care ne place să credem că prin muncă am obținut mai multe satisfacții decât nereușite, încercăm să aducem aceeași rigurozitate, ordine și bun simț și în domeniul asigurării fermierilor cu piese de schimb pentru utilajele și echipamentele lor.

Muncind zi de zi pe câmp sau în atelierul mecanic alături de oameni extraordinari înțelegem foarte bine nevoile de aprovizionare cu piese de schimb ale unei ferme. Astfel încercăm în fiecare situație să găsim echilibrul între calitatea unei piese de schimb și prețul său. Iar pentru a micșora timpul de achiziție asigurăm pe stoc o gamă variată de piese de origine și premium pentru cei mai mulți producători de utilaje și echipamente agricole ca John Deere, New Holland, Case IH, Laverda, Claas, Belarus și alții, declara directorul general TRACTOR SUD, Gabriel Nedelcu.

Cei care au nevoie de un sfat profesionist sau de o piesă pentru utilajul lor îi pot găsi pe cei de la TRACTOR SUD la numărul de telefon 0722 403 270, la fax 0346 566 974, de luni până vineri în intervalul orar 8,00 – 17,00 și sâmbăta, de la ora 8,00 la ora 13,00. De asemenea, îi pot contacta pe adresa de e-mail sales@tractorsud.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole