9 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Tinerii liberali giurgiuveni, oaspeți ai președintelui Senatului, Alina GORGHIU

Luni, 10 aprilie, tinerii liberali giurgiuveni, conduși de președintele Adrian Chiran și de președintele organizației municipale, Robert Costache, și de Nicolae Beliță, au avut o întâlnire cu președintele Senatului României, Alina Gorghiu.

În cadrul acestei întâlniri am schimbat idei și am discutat despre proiectele necesare pentru a sprijini tineretul și viitorul acestor tineri din România.

Am venit pregătiți cu idei solide și propuneri concrete pentru a aborda problemele cu care se confruntă tinerii din România, iar, în cadrul discuției, au fost abordate subiecte precum educația, piața muncii, antreprenoriatul și implicarea tinerilor în procesul politic.

Suntem convinși că împreună vom reuși să punem în aplicare soluțiile necesare pentru a ajuta tinerii să-și atingă potențialul și să contribuie la dezvoltarea României.

Tineretul National Liberal – Giurgiu își reafirmă angajamentul față de tinerii din România și promite să continue să lucreze la proiecte care să-i ajute să-și atingă potențialul și să contribuie la dezvoltarea țării noastre, declara, la revenirea în Giurgiu, Adrian Chiran.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole