26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Tinerii giurgiuveni sunt invitați să lupte împotriva corupției…prin teatru!

Astăzi, 26.10.2023, Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, în parteneriat cu Consiliul Județean Giurgiu, Teatrul „Tudor Vianu“ și Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, în baza protocoalelor de colaborare încheiate între instituții, care au ca scop contribuția la educarea tinerei generații în spiritul integrității, lansează concursul de piese de teatru pe teme anticorupție, intitulat sugestiv “Curat murdar, coane Fănică!”, ediția a II-a.

Concursul, care este inclus în seria de activități preventive dedicate Zilei Internaționale Anticorupție – 9 decembrie, constă în redactarea unei piese de teatru, într-un singur act și vizează promovarea unor mesaje anticorupție. Pot participa elevii claselor IX-XII din cadrul unităților de învățământ liceal din județul Giurgiu. 

Autorii ale căror piese vor ocupa primele trei locuri, vor fi recompensați cu premii și vor primi un permis de acces gratuit la spectacolele Teatrului “Tudor Vianu” din municipiul Giurgiu.

Piesa desemnată câștigătoare a concursului va fi pusă în scenă la Teatrul „Tudor Vianu”, cu elevii Școlii de teatru și va fi prezentată în premieră absolută la o dată stabilită ulterior.

Detalii cu privire la calendarul, organizarea și desfășurarea concursului se pot obține din Regulamentul de concurs, postat pe site-urile Consiliului Județean Giurgiu, Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu și Teatrului „Tudor Vianu” din municipiul Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole