23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

CLEVER SCHOOL – lecție gratuită (demo) de programare pentru copii

Scratch este un limbaj vizual de programare gândit special pentru copii pentru a-i ajuta să învețe conceptele de bază ale programării într-un mod amuzant și interactiv. O lecție demo este un mod perfect pentru a-i introduce pe cei mici în universul programării.

În cadrul acestei lecții, cursantii vor învăța funcționalitățile de bază ale limbajului Scratch, cum să creeze și să editeze personaje, cum să adauge sunete și imagini de fundal.

Lecția demo este prezentată de un instructor cu experiență în predarea cursului de programare în Scratch. Acesta îi va ghida pe cei mici pas cu pas prin procesul de scriere a unui program, astfel încât la finalul orei fiecare participant să aibă finalizată prima lor animație personalizată, deoarece la Clever School încurajăm copii să fie creativi și să vină cu propriile idei, pentru rezultate unice.

La finalul lecției demonstrative participanții își vor însuși lucrul în platforma Scratch și vor fi în stare să își creeze propriile lor animații sau joculețe. Lecția va fi o piesă de bază pentru explorarea pe viitor a programării și a informaticii.

Cine poate participa?

Orice copil cu vârsta între 8 și 14 ani;

Când?

Vineri, 27 oct, ora 17.30

Unde?

La sediul Clever School din Giurgiu, str. Gării, nr. 30

Cât costă?

Lecția demo este gratuită

Cum pot participa?

Printr-o simplă înscriere aici: https://www.cleverschool.ro/lectie-demo/

(P)

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole