18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

SURSE. Revoltă a primarilor liberali?

Astăzi, 10 iunie, la un local situat pe șoseaua Bălănoaiei (mai exact, la METROPOLITAN), primarii liberali din județ, 34 la număr, au fost convocați la o ședință de lucru, care a cuprins, printre altele, inclusiv detalii legate de eventuale candidaturi pentru președinția Organizației Județene a PNL. Numai că, ce să vezi…SURPRIZĂ! Din cei 34 de primari liberali invitați, au fost prezenți doar vreo 14, dintre care cel puțin patru erau veniți doar…din pură curiozitate!

De remarcat este faptul că au lipsit primari din importante bazine electorale, precum Prundu sau Comana, despre aceștia știindu-se, de altfel, faptul că ar fi extrem de nemulțumiți de atitudinea președintelui CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, unul dintre potențialii candidați și la președinția organizației județene a PNL.

Conform surselor noastre, absenteismul accentuat de la ședința de astăzi ar fi un semnal transmis de primarii liberali, nemulțumiți de multe dintre cele petrecute în ultima perioadă, în partid (la nivel de organizație), dar mai ales în ceea ce privește alocările bugetare și „impunerea” unor anumite proiecte, altele decât cele pe care edilii de comune le consideră prioritare pentru localitățile pe care le păstoresc pentru următorii patru ani.

(FOTO: arhiva internet)

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole