12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

SURPRIZA primarului Dan Cezar RUSU: Ce urmează să apară la Adunații Copăceni…

Zilele trecute, pe un teren din  comuna Adunații Copăceni a fost turnată o placă de beton…Bineînțeles, mulți dintre locuitorii comunei s-au întrebat ce urmează să se întâmple cu acea placă. Pentru lămuriri, l-am contactat pe primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, care ne-a precizat:

„Vă informăm că pe terenul de lângă școala din Dărăști Vlașca am turnat zilele trecute o platformă betonată. Pe această platformă va fi amplasat în curând un ansamblu de 24 containere, care va constitui o școală cu 4 săli de clasă, o cancelarie și grupuri sanitare. Acest lucru înseamnă că de la începutul noului an școlar, copiii din Dărăști Vlașca nu vor mai fi nevoiți să facă drumul zilnic până în Adunații Copăceni, orele de curs desfășurându-se în localitate, cu program normal; și, mai ales, va fi degrevat programul școlii din Adunații Copăceni, revenindu-se astfel la o durată normală a orelor de curs, a încheiat edilul localității Adunații Copăceni.

Deși efortul financiar va fi unul foarte mare, angajamentul asumat față de copiii din comună este unul total, astfel că promisiunea sa față de ei, aceea de a le asigura cele mai bune condiții de viață și învățământ, va fi respectată până la ultimul punct, mai preciza Dan Rusu.

În încheierea discuției avute cu primarul liberal al comunei Adunații Copăceni, acesta a vrut să menționeze:

„ Vreau să vă mai informez, că în momentul în care școlile au fost închise, am contactat mai multe firme care se ocupă cu închiriatul de containere, dar mi s-a cerut un preț de 28.000 lei + tva/lună. Cu răbdare și după negocieri intense am reușit ca într-un final să obțin o chirie lunară de 11.500 lei + tva”, a încheiat primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole