16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Elisabeta MIHALCEA, președinte OFL Giurgiu: „Echipa noastră poate fi un „actor” important în proiectele politice din județ și la nivel național”

Marți, 8 august, membrele birourilor politice județean și cel municipal ale Organizației Femeilor Liberale Giurgiu s-au întâlnit în ședința lunară.

Dincolo de discuțiile legate de ceea ce se întâmplă pe scena politică – atât cea locală, cât și cea națională – reprezentantele OFL Giurgiu au luat în discuție o serie de subiecte importante pentru activitatea organizației.

În consecință, membrele celor două birouri politice au stabilit acțiunile viitoare, discutându-se, totodată, și direcțiile la nivel național.

„Am discutat despre importanța diseminării informațiilor la nivel național, promovarea online a activității noastre la nivel județean și național, dar și despre planificarea acțiunilor viitoare și stabilirea întâlnirilor de lucru.

Sunt încrezătoare în forța echipei OFL, și sunt convinsă că vom avea un aport semnificativ și un cuvânt de spus în proiectele politice care urmează a fi derulate sau implementate în perioada următoare!”, spunea, la scurt timp de la finalizarea discuțiilor avute alături de colegele sale, președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale, Elisabeta Mihalcea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole