1 C
Giurgiu
vineri,8 decembrie 2023
spot_img

Stimulentul de risc, acordat salariaților din DGASPC Giurgiu

480 de salariați din cadrul a 31 structuri rezidențiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, în care sunt acordate servicii sociale copiilor, persoanelor adulte cu dizabilități și persoanelor vârstnice, au primit joi, 21 iulie, stimulentul de risc.

Stimulentul de risc a fost acordat pentru salariații din cadrul structurilor rezidențiale respective, care au fost izolați preventiv la locul de muncă pe perioada stării de urgență. Stimulentul de risc pentru fiecare salariat se acordă în funcție de numărul de zile de izolare la locul de muncă efectuate, sumele  primite  fiind cuprinse între 481 lei și 2250 lei.

În acest sens, bugetul D.G.A.S.P.C. Giurgiu  a fost suplimentat, de către Consiliul Județean Giurgiu, cu suma de 1.084.825 lei, aferentă acestei categorii de cheltuieli.

Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu adresează mulțumiri compartimentelor de profil din cadrul  Ministerului Muncii și Protecției Sociale, precum și Consiliului Județean Giurgiu și Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Giurgiu pentru demersurile făcute în vederea acordării stimulentului de risc .

Plata stimulentului de risc pentru salariații care au fost izolați preventiv la locul de muncă pe perioada stării de urgență a fost un  obiectiv pe care mi l-am asumat în parteneriat cu sindicatul Columna și pe care l-am realizat, așa cum am promis”, a declarat Gheorghe Paraschiv, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.   

Sumele vor intra pe cardurile salariaților în cel mai scurt timp, în funcție de protocoalele băncilor la care aceștia își au deschise conturile.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole