6.8 C
Giurgiu
joi,22 februarie 2024
spot_img

Speranțe la medaliile finalelor Campionatului Național de Lupte (GALERIE FOTO)

Sala de lupte „Nicolae Martinescu” din Complexul sportiv Dinamo a fost, în acest sfârșit de săptămână, gazda ediției cu numărul XIV a Cupei memoriale „Victor Dolipschi”- reper important în istoria mondială a luptelor greco-romane.

Sportivii echipei de lupte de la S.C.M.- Dunarea- Giurgiu, în număr de 12, aflați la finalul stagiului de pregătire și verificare înainte de finalele naționale au avut o comportare competițională foarte bună în compania echipelor de tradiție din luptele românești – Steaua, Constanța, Pitești. Totodată, trebuie amintită și prezența liceelor sportive, care sunt, în acest moment, o sursă reală de descoperire, educare și pregătire a viitorilor luptători și loturilor naționale.

La încheierea competiției, care a fost de un real folos atât sportivilor cât și antrenorilor care au avut posibilitatea de a verifica sportivi înainte de Finala Campionatului Național Individual rezervat sportivilor U – 15 și U – 20 ce se va desfășura la sfârșitul săptămânii acestea, între 21 – 25 Septembrie  la Târgu Mureș, luptătorii giurgiuveni și-au arătat valoarea sportivă reușind să urce pe podium, după cum urmează: CATEG 11O KG.- Roată Petronel – locul I, Balaceanu Iulian – locul II , Mițoi Cristian – locul III , CATEG 65 KG.- feminin – Stan Daria – locul I , Categ, 36 KG. – locul III și HERGHELEGIU Lucian Adiță- locul I – categ 55 KG, categoria 36 kg – feminin – Mihai Crina – locul III-.

La festivitatea de premiere au fost prezenți multipli campioni olimpice și mondiali Vasile Andrei , Nicu Ginga, Zamfir Nicolae și Sandu Msrian care au apreciat nivelul de pregătire și rezultatele luptătorilor giurgiuveni- ne-a spus prof.Florin Antonescu, antrenorul loturilor de lupte la întoarcerea de la București.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole