16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Societatea Apa Service anunță restricţii privind alimentarea cu apă potabilă, în vederea refacerii rezervelor

”În ultimele zile seceta şi canicula au determinat creşterea consumurilor de apă potabilă, bazinele din unele localităţi ale judeţului ajungând la cote minime, apropiate de rezerva de incendiu.

Pentru a evita situaţia în care vom fi nevoiţi să limităm alimentarea cu apă după un program prestabilit, facem apel la abonaţii Apa Service ca în acestă perioadă critică să evite irigarea grădilnior şi spălarea asfaltului sau a curţilor cu apă potabilă, sau să apeleze la surse alternative de apă- puţuri, alte foraje sau acumulări proprii.

Facem precizarea că situaţia alimentării cu apă potabilă diferă de la o localitate la alta, în funcţie de capacitatea fiecărui foraj în parte. Societatea Apa Service este obligată să respecte normele legale stabilite de Apele Române, pentru exploatarea în siguranţă a forajelor.

În acest început de săptămână, doar în Comuna Gogoşari furnizarea apei se face după un program restricţionat – 18.00-22.00, cu rezerva că, în funcţie de evoluţia acumulărilor din bazine, şi alte localităţi pot avea, pe viitor, un program restrâns.”, se arată într-un comunicat al celor de la Apa Service, postat pe contul lor de socializare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole