17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Ce se „recoltează” pe câmpurile din Putineiu (GALERIE FOTO)

Răspunsul ar fi simplu: cereale! Numai că imaginile puse la dispoziție recent de către familia primarului din comuna Putineiu ne contrazic.

Indivizi fără prea multe scrupule au încercat, de-a lungul timpului, să pună bețe în roate afacerii familiei lui Gheorghe Breazu. Ba au incendiat o parte a recoltei, chiar înainte ca angajații societății să intre la recoltat, ba au găsit alte modalități de a încurca, într-un fel sau altul, socotelile.

O ultimă „găselniță”, dacă îi putem spune așa, este „plantarea” unor adevărate capcane pentru cauciucurile combinelor: bucăți de fier-beton, îndoite în așa fel încât să străpungă cauciucul, făcând, astfel, combina inoperabilă. Trei astfel de utilaje au avut de suferit de pe urma răuvoitorilor, paguba ridicându-se la câteva zeci de milioane de lei vechi.

„Sper ca autoritățile să își facă treaba și să îi prindă cât mai repede pe făptași. Sunt niște cercuri de suspecți, dar nu mă pot pronunța acum în legătură cu acest aspect. Aștept să văd ce se întâmplă. Nu știu ce au cu ferma familiei noastre, e loc pentru toți sub soare”, afirma, supărat, primarul Gheorghe Breazu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole