26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Sfat UTIL APA SERVICE S.A.: Cum pot crea un cont pe portalul Apa Service?

Pentru crearea contului accesați www.apagiurgiu.ro, apoi Clik pe ”Intră în Portal” după care apăsați „Înregistrează-te” și urmați pașii:1. Adăugați o adresă de e-mail validă (aceasta va trebui confirmată ulterior);

2. Adăugați codul de client de pe factură, numărul de contract (fară dată).După ce apăsați butonul de înregistrare, verificați adresa de e-mail (veți primi un link pentru activare).

Ce fac când apare mesajul „acest e-mail se află în baza de date”?

Este foarte probabil să vă fi creat cont cu adresa de e-mail introdusă, dar fără ca apoi să o și confirmați.

Ce fac dacă nu am Cod de client?

Pe orice factură emisă de Apa Service se menționează un cod de client. În cazul în care, din diverse motive, nu aveți Codul de client, îl puteți obține accesând adresa de e-mail clienti@apagiurgiu.ro

Cum procedez să primesc pe e-mail factura?

Dacă doriți să primiți factura pe e-mail, apăsați (din portal) ” Activare factură electronică” , se adugă e-mail-ul, se bifează ”Accept condiții activare factură”, iar apoi CLIK pe ”Activează”.

Facturile din portal pot fi descărcate astfel:

1.Intrați pe Sold;

2. Apăsați pe săgeata din stânga facturii pe care doriți să o descărcați și în dreapta jos va apărea un buton numit „Descarcă”.

*În cazul în care încercaţi să vă înregistraţi de pe un telefon mobil şi nu reuşiţi, este posibil ca telefonul să nu fie compatibil cu portalul. Vă recomandăm să efectuaţi toate operaţiunile de înregistrare de pe un PC sau laptop.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole