5.3 C
Giurgiu
miercuri,6 decembrie 2023
spot_img

Școala „Profesor Dinu Nicolae” din satul Vlașin își va primi, în toamnă, elevii

Aflată în plin proces de modernizare, Școala din satul Vlașin, comuna Schitu, a intrat pe ultima sută de metri a lucrărilor. Doar unele mici probleme au făcut ca lucrările să fie puțin întârziate, dar primarul comunei Schitu, Ionel Pașol, dă asigurări că din toamnă, elevii din sat vor veni să învețe în școala nouă.

„Ne putem lăuda, dacă pot spune astfel, cu realizări importante în lucrările la școală. Deși am fost bine intenționat, unele mici inadvertențe datorate unei lipse de finanțare pe final de an, am reușit, totuși, să remediem problemele. Avem acum garanția că din 15 septembrie 2023 elevii noștri vor învăța în noua școală.

Sunt pe un trend bun cu dotarea claselor, a sălilor, s-au achiziționat băncuțele, mese, table, și acum lucrăm la un studiu de fezabilitate pentru accesarea unui program de dotare a laboratoarelor, cabinetelor, sălii de sport, pe PNRR 2022. Cu acestea, am cam încheiat seria de dotări a sălilor de clasă și a laboratoarelor din școlile comunei”, ne spunea primarul comunei Schitu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole