9 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Scandalul din Primăria Stănești nu a fost, tocmai, un…scandal!

Cu puțin timp în urmă, un cont de socializare cu pretenții (deocamdată) de site de știri, publica o știre cel puțin incredibilă: două angajate din Stănești (secretarul comunei și directorul Căminului Cultural) s-ar fi înjurat (aproape ca la ușa cortului), unul dintre ei (secretarul comunei) ajungând, într-un final, la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Mai mult, aceeași „sursă” (demnă de încredere, conform celor care „devoalau” acest aspect) afirma că viceprimarul localității ar fi filmat întreg incidentul…

Curioși din fire, ne-am deplasat în cele din urmă la sediul Primăriei Comunei Stănești unde le-am găsit pe cele două „protagoniste” ale incidentului de acum două zile (15 martie) în aceeași încăpere, discutând despre…documente!

Cele două persoane care fuseseră „înfierate” ca fiind două scandalagioace în primărie, ne-au declarat faptul că, într-adevăr, au avut loc unele discuții, probabil pe un ton ușor ridicat, referitoare la o neînțelegere a unui…cuvânt! Mai exact, s-au aprins puțin spiritele referitor la un document, disputa fiind strict profesională, dar, în cele din urmă, totul s-a rezolvat, fără intervenția cuiva din afară! Este adevărat, urmare a discuțiilor, secretarului (persoană ce s-a declarat puțin mai incisivă și mai colerică din fire), i s-a făcut rău, fiind solicitată o ambulanță! Dar…atât! A fost la spital, i s-a făcut un tratament, apoi au discutat cele două persoane implicate și lucrurile s-au lămurit!
Cât despre afirmația „Sursele noastre ne-au declarat că secretarul general şi-ar fi cerut transferul in Capitală, pentru că nu ar fi agreată de conducerea primăriei” însuși secretarul primăriei Stănești ne-a declarat faptul că este adevărat că și-a cerut transferul în Capitală, dar…pentru cu totul alte motive!

„Fac aproape trei ore dus, cam tot atât întors, între domiciliul meu (București) și locul de muncă…Pe de altă parte, costurile sunt destul de ridicate, iar din salariu nu mai rămân cu mare lucru după această navetă! Nici pomeneală că nu aș fi agreată de conducerea primăriei!”, a declarat secretarul primăriei Stănești.

La rândul său, un alt personaj „implicat” fără voia sa în toată această poveste, viceprimarul localității, Costel Ghizdăreanu, declara, pentru evenimentgr.ro:

„Eu am plecat din Primărie în jur de ora 16,00, plus sau minus câteva minute. E adevărat, doamnele au avut o discuție ceva mai aprinsă, dar nu în halul în care a fost prezentat de acel cont de facebook…Cât despre filmare, vă spun cu toată sinceritatea, habar nu am cum să umblu cu acest telefon. Pe de altă parte, dacă era vorba despre vreo filmare, nu credeți că trebuia să țin telefonul într-o anumită poziție???Eu am avut, într-adevăr, telefonul în mână, dar nu la modul de a filma! Mă gândeam să îl solicit pe domnul Primar, dacă era nevoie…de aceea aveam telefonul în mână!”

Pe de altă parte, femeia de servici a Primăriei, cea care a anunțat ambulanța în ziua de 15 martie, ne declara faptul că, într-adevăr, a existat o divergență între cele două angajate, secretarului Primăriei făcându-i-se rău (acuza amorțire a părții stângi a corpului), condiție în care femeia a sunat la 112 solicitând o ambulanță.

Am solicitat informații și de la Serviciul Județean de Ambulanță Giurgiu, informații ce ne vor parveni în cursul zilelor următoare, și pe care le vom face publice odată ce vom intra în posesia lor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole