22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Scandal în Vama Giurgiu. TIR-iștii confundă angajații CNAIR cu vameșii!

Astfel suna, în această dimineață, dar și în cursul serii de sâmbătă, 20 noiembrie, o știre difuzată de televiziunile naționale. În vizor erau, după informațiile furnizate de posturile de știri, direct polițiștii de frontieră.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Poliție de Frontieră Giurgiu a declarat:

„Nu este vorba despre noi, ca instituție. Angajații la care se face referire sunt cei de la CNAIR, respectiv cei care încasează taxa de pod. Atunci când pe parte de poliție de frontieră am avut timpi de așteptare crescuți, am anunțat atât în mass media, cât și pe paginile de socializare. Repet acest aspect tendențios, în care sunt acuzați colegi ai noștri, nu este în seama noastră. Sunt cei de la CNAIR care ar trebui să dea un punct de vedere!”, a încheiat purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu.

În cursul săptămânii trecute, au existat momente cu timpi de așteptare puțin crescuți, aspect semnalat de reprezentanții ITPF Giurgiu prin comunicate de presă.

La acest moment, din punctul de vedere al polițiștilor de frontieră, timpii de așteptare sunt în baremul normal, de până în 20 de minute.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole