16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

SCANDAL ÎN USR ADUNAȚII COPĂCENI…De suferit, suferă copiii!

Zilele trecute am supus spre aprobare Consiliului Local un proiect privind construcția unui centru de tratament pentru copii cu nevoi speciale în satul Varlaam. Centrul va fi înființat în colaborare cu Consiliile Județene Ilfov și Giurgiu, noi urmând să punem la dispoziție doar terenul. Acest centru va oferi servicii gratuite pentru toată zona de sud a Bucureștiului”, ne spunea primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu.

Mai mult, acesta declara că, fiind vorba de copii, era aproape sigur de faptul că orice orgliu politic sau de altă natură va fi lăsat la o parte, și că documnetul va fi aprobat chiar și de către consilierii USR, cei care la fiecare ședință votează împotriva oricărui proiect de dezvoltare. În urma prezentării oferite consilierilor, domnul profesor Constantin Ciucă, fost vice primar al comunei, a înțeles problema și a votat contra ordinelor primite de la șeful lui, un anume Târnăcop, adică a votat în favoarea acestui proiect. Acest lucru a stârnit mânia fratelui lui Târnăcop, Costel Ciclopul, care a pornit procedura de eliminare a domnului Ciucă din rândul consilierilor locali.

Stau să mă întreb, dacă acești indivizi nu se gândesc nici măcar la niște copii cu nevoi speciale, ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi ajuns în conducerea primăriei? Oare unde eram acum? Dacă la celălalt consilier USR, George Bim n-am nicio pretenție, pentru că este un copil și poate fi ușor dus de nas, eram sigur că domnul Ciucă nu poate fi manipulat de un individ fără școală sau pregătire. Pe această cale cer demisia acestui personaj din Consiliul Local, pentru că noi vrem să progresăm”, ne mai spunea, necăjit, primarul Dan Rusu.

Mai mult, primarul comunei Adunații Copăceni a ținut să menționeze și un post-scriptum la cele declarate: „Dumnezeu le-a dat un mic semn pentru aceste răutăți și dușmănii – atunci când ara în solar cu tractorul, un fier i-a căzut în cap și a distrus parțial lucrarea de implant de păr executată cu ceva timp în urmă pe meleaguri turcești”

Notă.În imaginile prezentate sunt doar câțiva dintre cei care au nevoie de serviciile oferite de Centrul de la Varlaam.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole