18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

SCANDAL? Care este adevărul din spatele acuzațiilor de malpraxis aduse, indirect, angajaților de la Ambulanță și de la Spitalul Județean de Urgență (VIDEO)

Cu puține zile în urmă, mai exact puțin după miezul nopții de 10 noiembrie, două filmări ce se voiau a fi SCANDALOASE, și în care – chipurile – o persoană ar fi fost MALTRATATĂ de angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță și de către personalul de pază al spitalului, au făcut mare vâlvă.

Contactați, reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu au precizat faptul că la acest moment este în derulare o anchetă internă, dar că, în conformitate cu informațiile de până acum, Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat de medicii din Spital pentru transportul unei persoane agitate, de la UPU Giurgiu către Spitalul Vadu Lat.

Conform unor surse, ambulanțierii și personalul de pază al Spitalului ar fi încercat să o convingă pe pacientă că va fi dusă la domiciliu, dar aceasta, probabil fiind dusă anterior la Vadu Lat, s-a așejat pe scările autospecialei de ambulanță, refuzând total să se urce, și și-ar fi făcut chiar și nevoile fiziologice acolo.

Totodată, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Giurgiu ne-au precizat, prin intermediul purtătorului de cuvânt, dr. Alexandru Edelstein:

„În acest incident nu a fost implicat nici un angajat al Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu, astfel instituția nu poate începe nici un fel de cercetare disciplinară. Conducerea pune la dispoziția organelor de acheta care solicită acest lucru, filmările de la nivelul sistemului CCTV, care se află în zona UPU.”

Pe de altă parte, un martor la întreg evenimentul scria, pe facebook:

„Ipotetic vorbind, povestea spune așa: câțiva tineri care consumaseră droguri s-au panicat atunci când uneia din gașcă i s-a făcut rău și a leșinat. Ambulanța a adus-o pe tânăra de 18 ani care pe baza consumului de substanțe ilegale avea pupilele dilatate – astfel orice medic s-ar fi gândit să recolteze probe toxicologice, exact cum probabil a făcut și medicul de gardă. În tot acest timp, cât pacienta ar fi primit îngrijiri, agitatorii (tinerii care ar fi însoțit-o pe pacientă) ar fi stat în ușa spitalului spărgând semințe și făcând circ.

Între timp, o altă pacientă, cea din filmare, investigată de către medicul de gardă, este trimisă la un spital de psihiatrie unde trebuia tratată pentru o boală ce îi afectează luciditatea. Deși fusese sedată, medicația nu și-a făcut efectul dar pacienta tot trebuie transportată – deoarece inclusiv familia afirma că este un pericol atât pentru ea cât și pentru cei din jur (aceasta părăsind domiciliul de nenumărate ori și fiind găsită de poliție în anumite condiții precare).

Și ajungând povestea la sfârșit, după tot acest eveniment filmat de niște puști drogați, care stăteau ca la cinema și spărgeau semințe, cineva a anunțat poliția pentru a calma spiritele dar desigur, poliția nu a rezolvat problema, puștii au postat ceva scos din context pentru a fi virali și au continuat să tragă pe nas. Să dea cu piatra cel fără de păcat”, scria martorul la acest eveniment, pe facebook.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole