16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Șase tineri liberali giurgiuveni, oaspeți de onoare ai Garden Party-ului organizat de Principesa Margareta (GALERIE FOTO)

Niciunul dintre dușmanii politici ai liberalilor giurgiuveni nu ar fi crezut vreodată că tinerii din PNL Giurgiu ar putea ajunge să fie invitați de Principesa Margareta la una dintre cele mai importante acțiuni ale Casei Regale a României: Garden Party-ul organizat cu ocazia zilei de 10 mai, Ziua Regalității.

Evenimentul a avut loc la grădina Palatului Elisabeta, loc în care și-au dat întâlnire personalități din lumea politică, economică, culturală și socială, amfitrion fiind fiica Regelui Mihai I, Principesa Margareta, Custodele Coroanei.

Printre tinerii invitați la Garden Party s-au numărat și reprezentanți ai tineretului național-liberal din Giurgiu, în frunte cu cei doi președinți: Adrian Chiran (președinte TNL Județ Giurgiu) și Robert Costache (președinte TNL Municipiul Giurgiu).

„A fost o experiență extraordinară, o lecție de istorie și un moment pe care îl vom păstra în sufletele noastre, mult timp de acum încolo”, au declarat cei doi lideri ai tinerilor liberali giurgiuveni, la revenirea de la București.

CMF 21240015

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole