23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Salariații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu vor primi  voucherele de vacanță pentru anul 2023 în cursul săptămânii viitoare

În cursul săptămânii viitoare, celor 790 de salariați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu le vor fi virați pe carduri, banii reprezentând  voucherele de vacanță pentru anul 2023.

Prin acordarea indemnizațiilor de vacanță sub forma voucherelor, în scopul recuperării capacității de muncă și a întreținerii capacității de muncă,  salariații D.G.A.S.P.C. Giurgiu își  vor putea acoperi unele cheltuieli ocazionate de efectuarea concediului de odihnă în regim de turism intern. Banii reprezentând indemnizațiile de vacanță acordate sub forma voucherelor,  în cuantum de 1450 de lei pentru un salariat, vor fi virați pe carduri.

Voucherele de vacanță sunt acordate atât funcționarilor publici cât și personalului contractual din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu, efortul financiar fiind de 1133100 lei. 

 „Sumele prevăzute distinct cu această destinație au fost prevăzute în bugetul instituției și aprobate prin hotărare a Consiliului Județean Giurgiu. Astăzi, 21 aprilie 2023, banii au fost virați de D.G.A.S.P.C. Giurgiu către furnizorul de servicii de emitere carduri și livrare vouchere de vacanță pe suport electronic. Ne-am propus ca banii reprezentând voucherele de vacanță acordate salariaților să le fie virați acestora pe carduri  înainte de minivacanța de 1 Mai, ceea ce va fi realizat”, a declarat Gheorghe Paraschiv, director al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole