22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Să vezi și…să nu crezi!! După ce parlamentarii și conducerea PNL Giurgiu și-au manifestat sprijinul pentru municipalitatea Giurgiu, HOP și PSD-iștii…!!

După aproape un an și jumătate la cârma municipiului, interval în care primarul municipiului Giurgiu, liberalul Adrian Anghelescu, a fost nevoit să găsească soluții din ce în ce mai inedite, pentru a putea asigura confortul necesar locuitorilor municipiului, iată că în ultimele luni situația nu este deloc pe placul nimănui. Datorii extreme lăsate de fosta conducre a primăriei, prețuri exorbitante pentru combustibilul necesar asigurării căldurii precum și obligativitatea achiziționării materiei prime de pe piața bursieră au dus la aproape imposibilitatea Primăriei Giurgiu de a asigura, pentru ultimele luni de iarnă, căldura atât de necesară locuitorilor municipiului nostru.

Numai că…ce să vezi! După ce că PSD a lăsat Primăria Municipiului într-o datorie greu de închipuit, cu niște contracte impuse care aveau termene fix la momentul în care primăria municipului trebuia să înceapă plățile pentru datorii „vechi”, același PSD se trezește, prin vocea „liderului” său, Marian Mina, să amintească giurgiuvenilor despre problemele pe care le întâmpină municipalitatea.

Și, ce să vezi…!! Același Marian Mina își amintește de giurgiuveni, de nevoile lor…Mai mult, vine cu acuzații la adresa liberalilor care, vezi, Doamne, ar fi fost vinovați de prețurile ultimilor doi ani…Uitând, cel mai probabil, că doar puțin peste un an au fost cei din PNL, cu adevărat, la conducerea județului și a țării. Mai mult, același deputat social-democrat uită, probabil, că liberalii conduc municipiul de mai puțin de un an și jumătate, că liberalii – prin primarul Adrian Anghelescu – au moștenit un adevărat dezastru atât în materie de buget, cât și de energie…adică același preț „moștenit”, în condițiile unei facturări de patru ori mai mare.

Mai bine ar fi dacă același vocal deputat social democrat, Marian Mina, nu ar ieși doar cu declarații pe facebook, ci ar ieși cu dovezi clare că face un real lobby pe lângă Ministrul Finanțelor Publice, pentru a sprijini municipiul într-o situație critică din punct de vedere energetic, așa cum se întâmplă la nivelul întregii Europe…Sau, probabil, pentru că Adrian Anghelescu a refuzat, categoric, „înrolarea” în PSD, acest lucru atârnă atât de greu în balanța social-democraților, astfel încât peste 10.000 de giurgiuveni se pare că vor suferi de frig, începând cu marți, 8 februarie, ultima zi în care Primăria mai poate achita, fie și parțial, cantitatea de gaze naturale necesare furnizării agentului termic către populație…Ce veți spune atunci, domnule Mina????

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole