12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

DEZVĂLUIRI: Primim de la cititori, noi detalii despre ce se întâmplă la sediul de poliție din PUTINEIU

Recent, site-ul nostru primea, de la un cititor din comuna Putineiu, un mesaj pe care îl redăm în continuare, așa cum ne-a fost transmis de către cititorul nostru, L.I. :

Urmare a articolului cu privire la fărădelegile comise de polițistul Bordei Mihăiță fost șef de post în comuna Putineiu, județ Giurgiu, în prezent ajutor de post la același post de poliție, vă transmit următoarele:

Posturile naționale de televiziune RomaniaTV și Kanal D au publicat imagini cu ultima „ispravă”  a agentului de poliție Bordei Mihăiță. Relatam noi, la acea vreme, și faptul că acesta ar fi furat lemne de foc de la postul pe care îl patrona, lucru confirmat, întrucâtva, de IPJ Giurgiu, în care se menționează că s-a deschis un dosar penal pentru furt pe numele agentului  adjunct  șef de post Bordei.

După toate aceste nenorociri menționate atât în presa locală, cât mai ales în presa națională, agentul de poliție Bordei Mihăiță a fost mutat la postul de poliție Frătești, de către fosta conducere – de acum – a poliției județene, în speță a lui Cătălin Georgescu, a aprobat raportul prin care agentul de poliție Bordei Mihăiță și-ar fi dat demisia din funcția de șef de post al postului de poliție Frătești dorindu-și numirea sa ca ajutor de șef de post la postul de poliție din Putineiu. În acest mod, polițistul Bordei s-a întors la „locul faptei” astfel că nu înțelegem care au fost considerentele conducerii de la acea vreme a IPJ Giurgiu. Ce putem spune, sigur, este că ulterior acestei numiri, Bordei și-a trădat adevărata intenție.

Punerea în funcția de șef de post la Putineiu, agentul de poliție Bordei Mihăiță …este confirmat de site-ul IPJ Giurgiu, de unde rezultă că pe data de 31.12.2021 s-au scos la concurs mai multe funcții de șef de post, printre care și cea de șef de post de la Putineiu, în favoarea lui Bordei…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole