5.3 C
Giurgiu
miercuri,6 decembrie 2023
spot_img

Să vezi și…să crezi? Un polițist din județ a fugit de teama „sorcovitorilor”!!!!

UPDATE ora 20,45: Cu puțin timp în urmă, am primit și punctul de vedere al IPJ Giurgiu referitor la „sorcovitorul” din Clejani:

La data de 12 noiembrie a.c., ora 18.30, un bărbat a intrat fără motiv întemeiat în sediul Postului de Poliție Clejani, unde a realizat o transmisiune video în direct cu telefonul mobil, pe o rețea de socializare.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, de 41 de ani, din comuna Clejani, județul Giurgiu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare a sediului profesional.

Totodată, a fost identificat și polițistul din imagini, față de care conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern.

Incidentele în care sunt implicați polițiști sunt tot mai dese la Giurgiu. Și nu este vorba despre incidente în care Poliția să își arate profesionalismul, ci despre tot mai dese ocazii în care polițiștii sunt motiv de ”bășcălie”, scriu cei de la puterea.ro.

A trecut ceva mai mult de o lună de când semnalam un incident în care un echipaj de Poliție din Giurgiu lovea un biciclist și pleca mai departe ca și cum nimic nu se întâmplase și polițiștii din Giurgiu ajung din nou în prim-plan.

Mai întâi, printr-o ”ispravă” a unui tânăr instituționalizat într-o școală specială, care s-a filmat (tare mândru) dansând pe o mașină de Poliție. Interesant este că polițiștii erau chiar în școala specială, vorbindu-le elevilor despre… conduita preventivă. În timp ce oamenii legii îi învățau pe elevi cum să se ferească de infractori, unul din ei devenea vedetă pe Tik Tok, filmându-se dansând pe autospeciala Poliției.

Dar incidentul din municipiu nu este singular; tot pe Tik Tok apare un alt filmuleț, realizat într-o secție de Poliției rurală. Mai exact, în deja celebra comună giurgiuveană Clejani, un adevărat focar de infracționalitate din județ.

Dar incidentul din municipiu nu este singular; tot pe Tik Tok apare un alt filmuleț, realizat într-o secție de Poliției rurală. Mai exact, în deja celebra comună giurgiuveană Clejani, un adevărat focar de infracționalitate din județ.

Asta nu îi împiedică pe câțiva romi din comună să plece cu sorcova prin sediul secției de Poliție și, evident, să se filmeze și să devină vedete pe Tik Tok. Reacția polițistului prezent la acel moment în secție? De milioane: pur și simplu, fuge din sediu!

Sigur că astfel de incidente par hilare, însă, puse la cap și luând în calcul faptul că polițiștii giurgiuveni sunt tot mai des subiect de ”caterincă” este foarte clar că la Giurgiu lucrurile sunt total scăpate de sub control, iar oamenii chiar au de ce să se teamă când vine vorba despre cei care ar trebui să asigure ordinea și liniștea publică.

Până la acest moment, IPJ Giurgiu a transmis doar un comunicat de presă sec, referitor la situația copilului instituționalizat.

„La data de 11 noiembrie a.c., în timp ce polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară desfășurau activități preventive în interiorul Școlii Speciale nr.1, din municipiul Giurgiu, un elev, instituționalizat în cadrul unei căsuțe de tip familial, s-a urcat pe autospeciala M.A.I., fiind filmat de către un alt elev.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Rămâne de văzut ce poziție vor avea cei din conducerea IPJ Giurgiu referitor la „sorcovitul” din postul de poliție din Clejani. Îi asigurăm pe cititorii noștri că, imediat ce vom avea un punct de vedere oficial, îl vom prezenta.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole