11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

S-a schimbat…modificarea? Cum au fost surprinși mai mulți giurgiuveni, la slujba de Sf Gheorghe…

Biserica „Sfinții Martiri Brâncoveni” s-a dovedit neîncăpătoare vineri, 23 aprilie, când un sobor de preoți, condus de PreaSfințitul Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a oficiat slujba dedicată Sf. Mare Mucenic Gheorghe, partonul spiritual al orașului Giurgiu… Un posibil alt motiv pentru care se adunase atâta lume în biserică – și în împrejurimi – ar putea fi și faptul că oficialitățile orașului onorau cu prezența un cartier mărginaș al municipiului, în care politicienii ajung, de obicei, doar în campaniile electorale.

Dar, așa cum ne-am obișnuit, de fapt, în ultima perioadă, o parte a locuitorilor au ignorat, cu nonșalanță, regula purtării măștii de protecție în mod corespunzător în spațiile închise, dar și regula distanțării sociale. Iar obiectivul aparatului de fotografiat nu a rata asemenea momente, imaginile de mai jos fiind grăitoare.

Până la momentul redactării materialului, reprezentanții Poliției Giurgiu nu transmis un punct de vedere cu privire la imaginile surprinse în cursul zilei de vineri, 23 aprilie, urmând ca acesta să fie publicat odată cu transmiterea sa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole