16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Informare oprire trafic pe „Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse

Direcția Regională ce aparține Poliției de Frontieră Bulgare Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, cu privire la faptul că în perioada 26 – 29.04.2021în intervalul orar 20.00-24.00 al fiecărei ziletraficul pe „Podul Prieteniei” Giurgiu – Ruse va fi oprit, pentru realizarea unor lucrări de reparaţie  ale  carosabilului.

De asemenea, s-a precizat faptul că pentru aceeași perioadă, în afara intervalului orar respectiv, când circulația nu este oprită, traficul în zona care necesită reparație se va desfășura pe o singură bandă de mers și va fi reglementat de indicatoare rutiere.

Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera națională prin PTF Giurgiu, în această perioadă, să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, amintim faptul că pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro- este disponibilă aplicaţia Trafic on-line. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole