23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Replica președintelui CJ Giurgiu, Dumitru BEIANU: „Am vizitat spitalul! Articolul este doar un scenariu menit să stârnească nemulțumiri și nu reflectă realitatea!”

Recent, pe un site aparținând PSD Giurgiu, a apărut un fel de articol în care „o giurgiuveancă” s-ar fi plâns de condiții inumane în Spitalul Județean, unde ar fi „înghețat de frig mai întâi în containerul în care își aștepta rezultatul, apoi într-o rezervă pentru care a plătit”. Din păcate pentru cei care au „documentat” articolul, aceștia nu știu (sau au omis să afle) că toate containerele la care fac referire în scrierea lor, sunt dotate cu aparate de aer condiționat, toate FUNCȚIONALE! Cât despre temperatura din calorifere, cum a fost în oraș, în apartamente, așa a fost peste tot, și nu este de vină conducerea Spitalului sau a Consiliului Județean de acest aspect.

Cu puțin timp în urmă, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a postat, pe contul său de socializare, o replică pentru cei care au scris materialul respectiv, replică însoțită și de câteva imagini:

Am fost la spital.Chiar dacă nu am crezut o iotă din conținutul articolului publicat pe Giurgiu-net, consider că trebuie să ne facem timp să demontăm și scenarii menite să stârnească nemulțumiri și, musai, să aducă simpatii și voturi unora care n-ar ști nici cu ce se mănâncă situația actuală…Am cunoscut șeful nou și tânăr al Secției Psihiatrie, Gabriela Mihalașcu, un medic inimos și sincer cum aș vrea să fie toată lumea…în Secția Neurologie, transformată în secție Covid, este cald, cele 8 saloane sunt monitorizate inclusiv în sistem video, 24 de ore din 24.Și în Secția Infecțioase este cald, există preocupare continuă, șeful secției, dr. Sabina Tache (căsătorită recent, dar nu am reținut noul nume, scuze…) fiind apreciată de întregul corp medical implicat în lupta cu virusul Sars-CoV-2.

Avem 126 sau 127 pacienți, în majoritate covârșitoare nevaccinați, au fost reușite 8 externări ale unor persoane vindecate, înțeleg că este o performanță, dar recomandarea unanimă rămâne VACCINAREA.Județul Giurgiu este în grupa ultimelor cinci cu o rată de sub 30%.

P.S.: Păturile din plastic, pentru care zice d-na Sfetcu că ar trebui ținuți minte liberalii, sunt echipamente agrementate, recomandate și autorizate pe scară largă pentru că sunt concepute special să rețină caldura și sunt de unică folosință în Secțiile cu bolnavi Covid. Fără alte comentarii…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole