18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

REPLICĂ: Cele 700 de mingi au ajuns, TOATE, în posesia copiilor din Adunații Copăceni (VIDEO)

Cu puțin timp în urmă, pe un site de știri giurgiuvean, mai mult „pe surse”, apărea o informație conform căreia primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, din calitatea sa de edil al localității, ar fi achiziționat nici mai mult, nici mai puțin, decât 700 de mingi de fotbal „Euro 2018”! Numai că informația s-a oprit doar aici, fără a continua, în afara unor print-screen-uri care îl acuzau, în mod direct, pe primarul Dan Rusu, de aruncarea banilor publici pe fereastră.

Ceea ce nu s-a prezentat, însă, este faptul că toate cele 700 de mingi care au fost achiziționate PRIN INTERMEDIUL SEAP, contra sumei de puțin peste 3700 de euro, mai exact 3754,08 euro.

De asemenea, un alt aspect neprezentat a fost legat de faptul că mingile au ajuns sub formă de cadou către copiii din localitate, dar și ca fond de premiere în cadrul diverselor evenimente organizate de Primăria Comunei Adunații Copăceni, în colaborare cu Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” din Giurgiu, evenimente ce au constat în concursuri tematice, la care jurat era, alături de personalități din cultura giurgiuveană, și scriitorul pentru copii Petre Crăciun.

Deși, în mod tendențios, se afirma că în statistici nu ar exista faptul ca echipa  de fotbal a comunei  Adunaţii Copăceni ar fi participat la acest campionat mondial şi ce loc ar fi ocupat în clasamentul final, primarul Dan Rusu a mai ținut să precizeze că afirmațiile nu au nicio legătură cu realitatea. Nu s-a pus problema ca echipa din comună să fie prezentă în vreun asemenea campionat, ei văzându-și, cumva, posibilitățile, și activând cu rezultate foarte bune în liga a patra județeană, unde ocupă prima poziție.

„Nicio clipă nu s-a pus problema ca mingile să ajungă la echipa de fotbal, ci totul a fost DOAR pentru copiii din comună”, a încheiat primarul Dan Rusu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole