16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

PROTEST la Giurgiu și Ruse, împotriva INCINERATORULUI DE DEȘEURI PERICULOASE (FOTO/VIDEO)

Câteva zeci de cetățeni, locuitori ai municipiilor Giurgiu și Ruse, direct afectate de eventualitatea construirii unui incinerator de deșeuri periculoase, adevărată bombă ecologică pentru cele două orașe (și nu numai), s-au adunat în fața Instituției Prefectului Județului Giurgiu, pentru a-și manifesta nemulțumirea.

Organizatorul protestului, Ciprian Alexandru, preciza:

Cât despre oportunitatea „investiției”, același Ciprian Alexandru declara:

Prezent în mijlocul protestatarilor strânși în fața clădirii, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, s-a declarat un susținător al doleanțelor lor:

Mai mult, acesta a stat și le-a ascultat doleanțele, chiar dacă au existat elemente perturbatoare:

Prefectul județului a acceptat să primească în audiență o delegație a protestatarilor, cu toate că rezultatele…se lasă așteptate! Asta deși instituțiile care ar fi trebuit să se preocupe de impactul direct al „investiției” sunt – culmea!!! – în subordinea acestuia! Iată cum a decurs întâlnirea, atât din punctul de vedere al unui participant, cât și al organizatorului protestului.

La scurt timp după finalizarea protestului – calm – de la Giurgiu, un protest similar a avut loc la Ruse, doleanța fiind aceeași: NU incineratorului de DEȘEURI PERICULOASE la Giurgiu!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole