10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

PROIECT: În curând, UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCUREȘTI va avea o secție la Giurgiu!

Un important proiect pentru educația giurgiuveană ar putea deveni realitate: o secție a prestigioasei Universități Politehnice București ar putea funcționa la Giurgiu. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, în cadrul festivității de premiere a celor mai bune cadre didactice din județ, la Gala Excelenței în Educație 2022.

„Grație doamnei vicepreședinte am găsit înțelegere la Politehnică. Împreună cu dânșii încercăm să investigăm toate soluțiile pentru condițiile din ghid astfel încât de anul viitor, cel mai probabil, Politehnica să aibă o secție la Colegiul Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu”, în special privind învățământul de natură tehnică.

Că mai sunt, la ora asta, reședințe de județ, în țară, care au dezvoltat sau măcar formal învățământ profesional, nu are foarte mare relevanță, dar apropierea noastră față de București necesită o abordare aparte. Dar dacă acestea sunt condițiile, sub orice formă ar trebui să se regăsească efortul nostru. Împreună cu dvs va trebui să facem tot ce putem pentru a pregăti copiii pentru învățământul superior din județul Giurgiu”, a precizat Dumitru Beianu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole