10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Probleme tot mai mari la Astra! A primit ”interzis” la transferuri și va fi din nou depunctată

Astra Giurgiu a fost sancționată din nou de către FRF, din cauza unor datorii către fostul jucător Shlomi Azulay.

Giurgiuvenii, care sunt ultimii în Liga 2 din cauza faptului că au început sezonul competițional cu -10 puncte, nu mai au voie să facă transferuri în următoarea perioadă, ca urmare a unei decizii dictate de către Comisia de Disciplină. 

În plus, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere la plată, giurgiuvenii vor fi din nou depunctați.

“Neexecutare Hotărâre CNSL – În baza art.85 din RD, coroborat cu art.24.C.1.b din RSTJF, se sancţionează clubul AFC Astra Giurgiu cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. 

Scăderea de puncte se aplică asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere la plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 18.08.2021 – 01.09.2021, i s-au scăzut încă două puncte. Comisia acordă termen la data de 22.09.2021, dată la care clubul debitor va prezenta dovada plăţii faţă de jucătorul Shlomo Azulay, pentru a evita în continuare depunctarea”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole