17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Primarul liberal al comunei Adunații Copăceni, Dan RUSU: „VEȘTILE BUNE CIRCULĂ REPEDE!”

Ca urmare a eforturilor depuse în ultimul timp vă informez că am reuşit să obțin finanțare pentru înființarea rețelei de canalizare în toată comuna, acest lucru făcându-mă mândru de rezultatul muncii pe care am depus-o. De asemenea, suntem foarte aproape de a aduce un mare investitor în comuna noastră, prezența lui garantând creearea de locuri de muncă. În acest context, fac apel la cei plecați la muncă peste hotare să revină acasă, pentru că în curând vor avea aici condiții mai bune decât acolo unde sunt, mai ales că se aude că lucrurile vor merge din ce în ce mai rău şi în alte țări. Şi cum îi vom aştepta pe cei care vor reveni?

CONSTRUIM CASE! Complexul de locuințe sociale de la Varlaam, care cuprinde circa 100 de apartamente, este într-un plin proces de execuție. Noile case îi vor aștepta pe cei care nu-și vor putea permite să-și construiască vreuna sau pe specialiștii din orice domeniu pe care-i vom aduce la noi în localitate.

CONSTRUIM ȘCOLI! Școlile noastre vor trebui să țină pasul cu dezvoltarea demografică și cu progresul procesului de învățământ. Astfel, există în proiect construirea de două noi școli în Adunații Copăceni și Dărăști.

CONSTRUIM DISPENSARE! Dispensarul din Adunații Copăceni așteaptă ca echipele de medicii să-și ia în primire cabinetele, iar porțile lui se vor deschide curând. Astfel, locuitorii satelor comunei noastre nu vor mai fi nevoiți să facă drumuri până la București pentru a beneficia de consulturi sau tratamente medicale de specialitate. Mai mult, dispensarul din Dărăști Vlașca va fi reconstruit de la zero, putând astfel oferi și acolo aceleași servicii de calitate.

CONSTRUIM SĂLI DE SPORT! Copiii noștri vor beneficia de un loc în care să facă performanță. Le vom oferi astfel celor care doresc, posibilitatea să se pregătească sau să facă mișcare indiferent de vremea de afară.

MODERNIZĂM DRUMURI! Avem una dintre cele mai mari rețele de drumuri asfaltate în rândul comunelor din țară. Nu ne vom opri însă aici, planul fiind să extindem această rețea și în paralel să o modernizăm pe cea existentă, exemplul fiind strada Lunca Argeșului din Adunații Copăceni. Cu această ocazie îi informăm pe locuitorii acestei străzi că lucrările vor continua, ritmul scăzut din această perioadă depinzând de faptul că antreprenorul se confruntă cu o penurie de personal din cauza concediilor.

ADUCEM INVESTITORI.Mă lupt din răsputeri să dezvoltăm un proiect legat de creearea unui parc fotovoltaic, care să asigure iluminatul public în toată comuna şi să-i ajutăm şi pe cei cu situații materiale precare, pentru a le asigura un minimum de confort.

(Sursa text: facebook primar comuna Adunații Copăceni, Dan Cezar RUSU)

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole