10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Primarul comunei OINACU, Fabian ȚÎRCĂ, în mijlocul doamnelor și domnișoarelor din comună, de 8 martie

8 Martie este ziua în care femeile, doamne sau domnișoare, mame, soții, bunici, surori, iubite, sunt în mijlocul atenției – în special a domnilor. O floare, un zâmbet, un gând bun și un gest frumos pentru ele reprezintă aprecierea domnilor pentru cele care le fac viața mai frumoasă.

La Oinacu, primarul comunei, Fabian Țîrcă, a pregătit pentru fiecare doamnă sau domnișoară o floare și o ciocolată. În total, 1500 de semne ale respectului și dragostei purtate de domni au fost distribuite de edilul liberal, însoțit de echipa sa, în toate cele trei sate: Braniștea, Comasca și Oinacu.

„De asemenea, am fost prezent și alături de cadrele didactice (învățătoare și profesoare) și de elevii Școlii nr. 1 Oinacu, dăruindu-le și acestora flori și ciocolată. În afara zilei importante de astăzi, un alt motiv al vizitei mele la Școală a fost legat de derularea proiectului ”Suntem toți piese de artă”, proiect implementat de directorul unității școlare, Mădălina Oprișan.

În încheiere, mesajul pe care îl transmit azi, de 8 martie, mamelor, soțiilor, surorilor, bunicilor, tuturor doamnelor și domnișoarelor, este de sănătate, împliniri, fericire, o permanentă primăvară în suflet, și le urez să ne rămână alături în continuare, așa cum o fac mereu. LA MULȚI ANI!”, a precizat primarul Fabian Țîrcă, după încheierea activității.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole