10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Prima zi de școală la Adunații Copăceni: moment emoționant în prezența primarului Daniel RUSU! (GALERIE FOTO)

Ca peste tot, astăzi, 13 septembrie, elevii din Adunații Copăceni s-au reunit în curtea școlii pentru a începe, cu speranță, un an nou școlar. Un an în care trebuie să se reacomodeze cu prezența fizică în clasă, după un an de pandemie în care cursurile s-au derulat mai mult on-line, un nou an în care trebuie să demonstreze că pot face față unei materii care, la prima vedere, pare extrem de stufoasă.

Ca și în alte localități ale județului, și la Adunații Copăceni, primarul comunei, Daniel Rusu, a fost prezent în rândul elevilor, transmițându-le, totodată, un mesaj emoționant:

Prima zi de școală reprezintă în fiecare an pentru copii ziua începerii unui ciclu nou al vieții. Reprezintă ziua în care cei mai mici își cunosc primul dascăl ce le va pune în mână condeiul, pentru alții ziua în care își revăd învățătorul și colegii. Pentru cei mai mari însemnă trecerea spre gimnaziu sau spre liceu, pași care lasă în urmă perioada copilăriei naive și-i pregătește pentru viața de adolescent.Pentru noi adulții înseamnă ziua nostalgiei, în care ne aducem aminte de anii petrecuți în bănci, ani pe care deși am dori să-i repetăm, nu mai putem s-o facem decât prin ochii copiilor noștri. Și cum noi dorim ca acești copii să ne depășească performanțele, facem toate eforturile ca ei să beneficieze de cele mai bune condiții pentru a putea face acest lucru. Avându-ne pe noi în permanență în spatele lor, nu le mai rămâne decât să învețe și să se bucure pe cât posibilul de frumoasa lor copilărie! MULT SUCCES COPII ÎN NOUL AN ȘCOLAR!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole