17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Președintele (interimar) al PSD Giurgiu recunoaște: ”curtează” primarii PNL pentru a-i transfera la PSD…!

Azi. 27 octombrie, PSD Giurgiu a fost foarte activ, poate mai activ decât de obicei. La ora 12 au avut o conferință de presă la care au participat președintele PSD Giurgiu, Mina Marian, și deputatul PSD Dinu Elena. La ora 13.30, președintele Mina era prezent la o emisiune a unei televiziuni locale, în care reitera, nici mai mult, nici mai puțin, decât ceea ce se vehicula pe mass media locală…

Festival de presă în toată regula, doar că puține au fost temele pe care președintele PSD le-a prezentat și la conferința de presă și la emisiunea care la care a participat ulterior… Ca „surda pe mormânt”, Marian Mina a susținut că primarii PNL ar fi, de fapt, curtați de PSD, pentru a ajunge totuși la PSD, dar, de fapt, întrebarea este legată de faptul că PNL ȘI PSD AR FI ÎN COALIȚIE…Dacă ar fi reală asocierea politică…? atunci unde este asocierea reală??

Am putea spune că președintele Mina a făcut un ”tur de presă” pentru a se lăuda cu un subiect anume, acela că PSD Giurgiu lucrează intens pentru a transfera primarii de la PNL la PSD.
De ce spunem asta? În conferința de presă susținută la ora 12, președintele Mina a declarat, cu subiect și predicat, faptul că se află în dialog constant cu primarii PNL pentru a-i transfera. ”Vă recunosc că în permanență avem dialog cu primarii de la PNL, vă recunosc că sunt dispuși să facă pasul către Partidul Social Democrat. Vă mai spun încă o dată, ”.
Disponibilitatea de a face un pas se manifestă dacă cineva este întrebat…

De altfel, „disponibilitatea” social-democraților este „surprinzătoare”: Marian Mina susține că primarii ar cocheta cu PSD, dar semnalele din teritoriu sunt, de altfel, cu totul diferite…!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole