26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Deputatul PNL Giurgiu, Gabriela HORGA: „Au fost semnate două contracte finanțate prin ANGHEL SALIGNY pentru comuna Frătești”

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă a semnat astăzi, 28 octombrie,14 noi contracte finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru modernizarea infrastructurii rutiere și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, precizează deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga.

Dintre acestea, au fost semnate și două contracte în valoare de 18 milioane de lei în județul Giurgiu, pentru investiții în comuna Frătești.

Cele două obiective de investiții sunt:

– modernizare drumuri de interes local în comuna Frătești, sat Remuș, județul Giurgiu – 16.094.360,55 lei;

– modernizare drumuri de interes local prin asfaltare și construire de rigole pluviale, în satul Remuș, comuna Frătești, județul Giurgiu – 1.905.639,45 lei.

Investițiile din Giurgiu sunt finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, program inițiat și susținut de Partidul Naţional Liberal.

Guvernul Nicolae Ciucă investește în dezvoltarea județului Giurgiu, căruia i-a fost alocată, în total, suma de 1.178.814.542 de lei prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”. Programul „Anghel Saligny” vizează finanțarea infrastructurii pentru servicii esențiale – apă, drumuri, gaze – pe care statul și administrațiile locale au obligația de a le asigura tuturor cetățenilor români. Suma totală alocată Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” ajunge la 65,5 miliarde de lei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole