26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Președintele filialei PNL Giurgiu, Dan MOTREANU, va conduce echipa de tranziție pentru rotația premierilor din luna mai

Anunțul a fost făcut în cursul zilei de luni, 30 ianuarie, după ședința de analiză a unui an și două luni de guvernare Nicolae Ciucă.

Premierul a precizat că PNL va continua pe aceeaşi linie de asumare a tuturor responsabilităţilor legatw de actul de guvernare. „Vom continua să acordăm atenţie pentru tot ceea ce reprezintă perspctiva economică şi sprijinirea şi încurajarea mediului de afaceri, antreprenoriatului şi investiţiile din România. Putem spune, după două luni, că această creştere economică şi creşterea PIB în valoare nominală a fost generată de măsurile care au stimulat mediului de afaceri”, a afirmat Nicolae Ciucă, luni, la finalul BPN al PNL. 

De asemenea, premierul a mai adăugat că echipa PNL condusă de liderul filialei Giurgiu a PNL, europarlamentarul Dan Motreanu, va elabora strategia pentru rotaţia prim-miniştrilor din luna mai.

„Am luat decizia ca până la finalul lunii februarie, când vom avea următorul BPN, sub autoritatea prim-vicepreşedintelui Dan Motreanu să se constituie un grup la nivelul PNL care să elaboreze o strategie şi plan de implementare a strategiei, plan care va fi dezbătut şi aprobat în viitorul BPN. Sunt de menţionat aspectele legate de grija pe care trebuie să o avem în continuare pentru a putea asigura o cuprindere a tuturor necesităţilor, fie că vorbim de educaţie, siguranţă şi toată această strategie va veni cu posibile adaptări doctrinare şi ideologic”, a completat Ciucă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole