22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, vizite inopinate la centrele din subordine! (GALERIE FOTO)

Din dorința de a vedea, la fața locului, care este situația reală a îngrijirii asistaților DGASPC Giurgiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Giurgiu, recent președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a decis o serie de vizite inopinate la centrele din subordine!

Prima asemenea vizită a avut loc luni, 13 decembrie, la Centrul pentru Persoane Vârstnice de la Mironești, unde totul a fost găsit în ordine. Mai mult, unul dintre asistați, dna. F (al cărui nume, din motive bine înțelese, nu îl putem face public), un „colaborator” mai vechi al președintelui Dumitru Beianu, i-a explicat acestuia că nu există motive de îngrijorare pentru situația asistaților din Centru.
Mai mult, așa cum procedează de fiecare dată când ajunge la Mironești, președintele Dumitru Beianu i-a adus, în dar, doamnei F. un buchet de flori, singurul cadou ce o mișcă, de fiecare dată…De asemenea, președintele Beianu a promis că va reveni, îndată ce programul îi va permite acest lucru, la Căminul de la Mironești…

Mai mult, beneficiarii de la Mironești au primit și daruri de Crăciun, oferite de Consiliul Județean Giurgiu și de oamenii de bine din localitate și din județ.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole