12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Premiu INEDIT oferit de primarul Fabian ȚÎRCĂ elevilor cu cele mai bune rezultate școlare din Oinacu

Încă de la debutul mandatului său, primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, a declarat educația ca fiind un punct principal al programului său, și nu s-a dezis de acest lucru.

După ce s-a implicat în mai toate acțiunile și nevoile elevilor din comună, la final de an școlar Fabian Țîrcă le-a oferit copiilor cu cele mai bune rezultate la școală, dar și mai multor cadre didactice, o binemeritată excursie de două zile la Bușteni.

„Așa cum am spus mereu, educația este un punct principal al programului meu, ca primar al comunei Oinacu.

Astăzi, elevii cu cele mai bune rezultate, însoțiți de cadrele didactice care s-au implicat în pregătirea copiilor din anii terminali, au plecat într-o binemeritată excursie de două zile la Bușteni, unde se vor relaxa și se vor distra, după un an școlar greu, în care au dovedit că, acolo unde există pasiune, se pot obține rezultate.

Excursia, organizată de mine, este o recompensă pentru cei mai silitori elevi, dar și un imbold pentru ceilalți, de a dovedi că și ei pot fi la fel de buni.

De altfel, surprizele nu se vor opri aici, în septembrie, la debutul noului an școlar 2021 – 2022  pe elevii din comuna Oinacu așteptându-i alte surprize minunate, inclusiv parteneriate cu mai multe instituții ce se vor implica în pregătirea lor, atât cu activități școlare, dar și extrașcolare.

Tuturor elevilor și profesorilor din comuna noastră le doresc o vacanță de vară minunată, în care să își încarce bateriile, astfel încât anul viitor să dovedească faptul că avem copii inteligenți, cadre didactice bine pregătite și dorință de a învăța.” a scris primarul Fabian Țîrcă pe pagina sa de facebook, după plecarea autocarului cu premianții din comună.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole