10.8 C
Giurgiu
duminică,3 decembrie 2023
spot_img

Precizări ale conducerii Spitalului Județean de Urgență Giurgiu

Ca urmare a unor informații incomplete apărute în spațiul public, referitoare la condițiile de spitalizare, conducerea SJU Giurgiu vine cu următoarele precizări: au fost făcute permanent demersuri în vederea asigurării confortului termic pentru pacienții internați.

Începând cu data de 11 octombrie a fost permanent și fără întrerupere, furnizată energie termică la nivelul spitalului. Ținem să precizăm faptul că anumite zone cum sunt cele ocupate de pacienții pozitivi SARS-COV2, sunt aerisite suplimentar, atât în vederea scăderii încărcăturii virale în aer cât și pentru buna funcționare a concentratoarelor de oxigen.

Internarea preferențială în rezerve private, a fost sistată pe toată perioada epidemiei. În momentul actual se folosesc lenjerii de unică folosință, special destinate limitării transmiterii virusului.
Totodată, în condițiile în care SJU Giurgiu este principalul furnizor de servicii medicale din județ, care acoperă o gamă largă de urgențe medico-chirurgicale și un număr foarte mare de pneumonii COVID-19 în această perioadă, este normal ca și consumul de medicamente să fie crescut.

Ținem să asigurăm pacienții că se fac toate eforturile posibile, pentru a nu exista întreruperi în tratamentul acestora.

Comunicatul publicat mai sus este emis de către purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, dr. David Alexandru Edelstein.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole