18.1 C
Giurgiu
sâmbătă,13 aprilie 2024
spot_img

Polițiștii locali giurgiuveni, tot mai vizibili pe străzile din municipiu (GALERIE FOTO)

În urma Planului de Acțiune special întocmit pentru depistarea persoanelor ce nu respecta legile de conviețuire sociala, polițiștii locali giurgiuveni au acționat, în zilele de 12 și 13 iulie, pe mai multe străzi din municipiu, având în vedere consumul de alcool pe domeniul public, păstrarea curățeniei, deranjarea ordinii și liniștii publice, etc. În aceste condiții, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6070 lei.

Concret, primele sancțiuni au vizat două vânzătoare ambulante de semințe, I.N., in vârstă de 55 ani, și P.F, in vârsta de 50 de ani, care au fost prinse de polițiștii locali în zona Turnului cu Ceas din centrul municipiului, vânzând semințe. „Cu sare, băieții! Prăjite, băieții” le-au adus celor două câte o amendă contravențională de câte 100 de lei, fiecare, pentru desfășurare activități comerciale, fără a fi autorizate in acest sens.

Periplul prin municipiu al polițiștilor locali a continuat surprinzând, în alte zone ale orașului, doi indivizi care au confundat domeniul public cu o cârciumă.

E.R., in vârsta de 29 de ani, a fost sancționat conform Legii 61, pentru consum de alcool pe domeniul public cu amenda în valoare de 100 lei. Tot cu amendă, dar de această dată în valoare de 250 de lei, a fost sancționat și B.N. în vârstă de 69 de ani, tot pentru consum de alcool pe domeniul public.

Giurgiuvenii pot semnala, la numărul de telefon 0246 274 668, încălcări ale legii.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole