26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

După rețea de apă, gaze și dispensar, satul Dărăști Vlașca (com. Adunații Copăceni) va avea și o școală nouă! (GALERIE FOTO)

Am început demolarea școlii din Dărăști Vlașca, în locul căreia va fi construită o școală nouă, modernă, cu dotări de ultimă generație, unde copiii din localitate și nu numai, își vor putea pregăti viitorul. Școala era într-o stare avansată de degradare, pereții fiind plini de fisuri. Igrasia de pe pereți și sistemul deficitar de drenare al grupurilor sanitare făceau ca mirosurile degajate să facă imposibilă activitatea în această clădire.

Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu.

Așa cum am spus încă de la începutul primului meu mandat, prioritatea mea numărul unu o reprezintă copiii comunei, astfel încât preocupările mele zilnice sunt de a le oferi cele mai bune condiții de învățământ.

Pasul pe care-l facem astăzi (n.r. 13 iulie) este doar primul dintr-un program pe termen scurt care se referă la condițiile de care aminteam mai sus. Urmează ca tot în acest an să demolăm școala veche din Adunații Copăceni și în locul ei să construim una nouă, ultramodernă, spunea edilul comunei Adunații Copăceni.

Totodată, Dan Rusu spunea că, în toamna acestui an, va fi dată în folosință moderna sală de sport din incinta noii școli din Adunații Copăceni.

Mai mult, construcția locuințelor sociale de la Varlaam ne va permite să atragem cadre didactice care să se dedice educării copiilor noștri.

Nu în ultimul rând, referindu-mă la perioada imedit următoare, mă preocupă problema orelor de la școala nouă, în care am fost obligați să comasăm toate cele trei școli din Adunații Copăceni și Dărăști Vlașca. Cum mă știți un om de cuvânt, vă garantez că eforturile mele vor face ca în cel mai scurt timp să găsesc cea mai bună soluție de degrevare a programului acestei școli, iar noul an școlar va da posibilitate copiilor să revină la un program normal.

Închei prin a mulțumi din nou copiilor, părinților și majorității cadrelor didactice pentru eforturile depuse și înțelegerea de care au dat dovadă în această perioadă, a încheiat primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu.

+10

All reactions:

309Ion Ghimpeteanu, Marius Nicusor Iacob and 307 others

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole