18.1 C
Giurgiu
sâmbătă,13 aprilie 2024
spot_img

POLIȚIA LOCALĂ: „Ne confruntăm cu un vid legislativ în privința celor care crează un tablou dezagreabil în municipiu…”

„Vedetă” în zona clădirii fostei poște de pe strada Tineretului, un bărbat (V.M.), în vârstă de 67 de ani, din Izvoarele, a intrat în atenția polițiștilor locali giurgiuveni.

Conform informațiilor primite de la reprezentanții acestora, în cursul zilei de 10 iulie, omul străzii a fost văzut “cuibărindu-se”, așa cum îi este obiceiul, în fața clădirii telefoanelor de pe Str. Tineretului. Aspectul, mirosul dar și faptul că acesta consuma alcool pe domeniul public, au făcut să atragă și atenția polițiștilor locali, care l-au sancționat, conform legii, pentru două fapte: consum alcool pe domeniul public și mizeria creată (gunoi) în zonă.

Menționăm aici vidul legislativ privind situațiile în care sunt puse autoritățile când identifică pe străzi persoane cu vădite probleme, de natura psihică, și nu pot lua măsuri privind internarea acestor persoane în spitale specializate, de tratament, decât cu acceptul persoanei în cauză sau cu semnătura tutorelui legal. În felul acesta, situația, cum este cea de mai sus, rămâne un tablou dezagreabil al societății românești actuale”, declara, pentru evenimentgr.ro, directorul adjunct al Direcției Poliției Locale Giurgiu, Mihăiță Penciu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole