18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Pleacă-ai noștri, vin ai noștri…

După lupte „seculare” ce au durat vreo 30 de zile (cu aproximație), războiul din Clejani a luat final. Cu un rezultat poate așteptat, poate surprinzător, dar, cel mai probabil, dorit în mod sigur de primarul Nidelea și, probabil, de cei care, voit sau nu, au fost „surse” de informare.

Așa cum reiese, se pare, dintr-o informare transmisă tot „pe surse”, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu a găsit o soluţie privind numirea unui şef de post în comuna Clejani.
Începând de marți, 15 iunie, agentului principal Glăvan Cornel este noul (şi vechiul) şef de post al comunei Clejani.

Acestuia îi încetase mandatul de „împuternicit”, după ce, în două rânduri, a primit prelungiri ale acestui mandat. Și, după ce s-a luptat primarul Florinel Nidelea să își păstreze (sau să își aducă un alt apropiat, pe Cezar Pisică, cercetat disciplinar de IPJ Giurgiu pentru mai multe probleme din localitate) apropiatul, iată că pasiența i-a „ieșit”. Poate dormi, cel puțin o perioadă, liniștit, și alături de el, și alții care au încercat să îi facă „jocurile”. Pentru că sursele noastre – oameni de bună credință din comuna Clejani – chiar spuneau că nu îi prevăd un viitor prea îndelungat în localitate, ca șef de post cu un spor de conducere de 50% din salariu, pentru noua (veche) funcție.

Reamintim că, de la încetarea interimatului lui Glăvan, IPJ Giurgiu a găsit o soluție de „compromis”, delegându-i atribuțiile șefului Secției de Poliție nr. 6 Mihăilești (la vremea aceea, Ioan Bogdan Fudulu, schimbat și el, între timp, cu Împuternicit inspector de poliție Burcea Marius Răzvan, conform site-ului oficial al IPJ Giurgiu). Se întâmpla acest lucru pentru că, așa cum aflam de la personal din cadrul IPJ, niciun alt polițist nu și-a manifestat dorința de a prelua postul de poliție din Clejani. Unii au motivat zona cu probleme, alții…îl acuzau chiar pe primarul Florinel Nidelea, considerat un fel de satrap al zonei.

Rămâne de văzut cum se vor încheia și celelalte probleme din județ, și, mai ales, ce soluții se vor găsi în ceea ce privește rezolvarea problemelor cu legea din zonele cunoscute ca având o infracționalitate relativ ridicată.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole