10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Pistolar de ocazie. Un român a încercat introducerea în țară a unei arme și muniției aferente

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, în portbagajul acestuia, 1 pistol cu aer comprimat prevăzut cu încărcător, 9 capsule CO2 și  500 de proiectile metalice, pe care un cetățean român a încercat să o introducă ilegal în țară, fără a deține autorizație de transport.

În cursul acestei nopți, în jurul orei 03.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autoturism care era condus de un cetățean român, în vârstă de 31de ani.

În portbagajul mijlocului de transport au fost descoperite 1 pistol cu aer comprimat prevăzut cu încărcător, 9 capsule CO2 și  500 de proiectile metalice, pentru care șoferul nu deținea autorizație de transport.

Având în vedere aspectele sus-menționate, colegii noștri au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu–Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

 Cetățeanul român a declarat polițiștilor faptul că nu este posesor al unui permis de port armă, a achiziționat bunurile sus-menționate din Turcia și nu deține autorizație de transport pentru acestea.

Atât persoana cât și bunurile descoperite au fost preluate de către polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu–S.A.E.S.P., în vederea dispunerii măsurilor legale.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole