17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Piața din Bulbucata, modernizată din fondurile proprii ale Primăriei

Locuitorii comunei Bulbucata beneficiază, de scurt timp, de condiții moderne pentru a-și expune și comercializa produsele. Piața recent modernizată din fonduri proprii, cu platformă betonată, tarabe și locuri pentru comercianții de cereale este locul de întâlnire, în fiecare zi de miercuri, conform tradiției, a producătorilor atât din comuna noastră, cât și din împrejurimi. Cele 12 tarabe achiziționate sunt ocupate în totalitate în ziua de piață, iar numărul comercianților care trec pragul acesteia este, săptămânal, de circa 20 – 30 de producători.

Printre proiectele la care lucrăm în prezent se numără un loc de joacă pentru copii în satul Teișor, unde am turnat deja aleile, și așteptăm ca în zilele care urmează să ne ajungă și mobilierul specific (leagăne, tobogane, etc), preciza primarul PNL al localității, Lucia Andrei.

Totodată, edilul localității a ținut să precizeze faptul că nu a fost neglijată nici oportunitatea oferită de Programul ANGHEL SALIGNY, aici având două proiecte depuse.

Sperăm ca, până la finalul acestui an, să reușim să semnăm contract de finanțare măcar pentru unul. Dar despre acestea vom vorbi la timpul potrivit, a încheiat primarul Lucia Andrei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole