1 C
Giurgiu
vineri,8 decembrie 2023
spot_img

Peste două milioane de lei, finanțare pentru un proiect depus prin PNRR de primarul comunei Oinacu, Fabian ȚÎRCĂ

Implicarea și faptul că a înțeles cât de importantă este realizarea de proiecte pentru dezvoltarea comunității încep să dea roade în cazul primarului comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, unul dintre cei mai tineri și mai activi primari din județ.

De curând, acesta a semnat contractul de finanțare în valoare de 2,2 milioane lei pentru unul dintre proiectele depuse pe Programul Național de Redresare și Reziliență.

Comuna noastră se află pe lista celor 120 de localități pentru care ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat contracte de finanțare pe componenta C10 – Fondul local. Aceste contracte vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea unor puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice, realizarea și extinderea unor rețele de supraveghere video, dezvoltarea unor sisteme inteligente de management local și digitalizarea serviciilor la nivelul localităților”, preciza, la scurt timp după semnarea contractului de finanțare, primarul Fabian Țîrcă.

Proiectul ce va fi finanțat la Oinacu vizează asigurarea de sisteme ITS/TIC în comună.

Felicitări administrației locale din Oinacu pentru implicare și pentru faptul că a înțeles cât de importantă este realizarea de astfel de proiecte pentru dezvoltarea comunității.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole